Zo werkt het

 

In de periode van 17 februari t/m 29 maart 2020 vindt de VriendenLoterij PrijzenBingo plaats. Dit is gekoppeld aan de Lingo uitzending in die periode op de volgende tijdstippen:om 20:00 uur en omstreeks 23:00 uur op SBS6.

 

Als u deelnemer in de VriendenLoterij bent vóór 17 februari 2020, en blijft meespelen maakt u in de PrijzenBingo zes weken lang, elke week 12x kans op € 1 MILJOEN. Indien u gaat meespelen ná 17 februari 2020 staat het resterende aantal Lingo uitzendingen in de actieperiode gelijk aan het resterende aantal kansen op € 1 MILJOEN.

 

Gaat u u vóór 20:00 uur meespelen met de VriendenLoterij? Dan maakt u diezelfde avond al kans op € 1 MILJOEN tijdens Lingo en/of Lingo VIPs.

 

Deelnemers in de VriendenLoterij spelen automatisch mee in de VriendenLoterij PrijzenBingo. Aan iedere deelname is een bingokaart gekoppeld. De bingokaarten zijn in te zien op bingomee.nl. Om mee te dingen naar de prijzen is het niet nodig om naar het televisieprogramma te kijken, uiteraard is het wel heel leuk om thuis mee te bingo-en.

 

Wanneer u gaat deelnemen aan de VriendenLoterij PrijzenBingo en uw betaling middels iDEAL voldoet, speelt u pas mee als als de betaling van uw lot(en) via iDEAL op uw rekeningafschrift vermeld staat.

 

Hoe werkt de VriendenLoterij